Airco voor de lange hete zomer!

Vandaag tikt de thermometer de 30 graden aan en wat is dan verkwikkender dan een heerlijk koele slaapkamer ? Nooit meer slapeloze nachten door de hitte en op de werkplek altijd geconcentreerd en comfortabel aan het werk met airconditioning van Deurloo. Ook dit jaar hebben we weer talloze scherpe airco aanbiedingen. We installeren ze al tientallen jaren en hebben diverse systemen van klein tot groot en voor ieder budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Airco voor uw woning

Met airco stijgt uw wooncomfort. Nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp uitvoering kunt u er in het voor- en naseizoen nog energiezuinig mee verwarmen ook. Onze airco’s zijn fraai om te zien, nagenoeg onhoorbaar en voorzien van afstandbediening en zeer gebruiksvriendelijk. Maakt u gebruik van een smartphone, dan is het zelfs mogelijk om de airconditioning hiermee te bedienen. Airco past in elke woning en in elke ruimte. Er zijn diverse modellen beschikbaar. Voor aan de wand, op de vloer en aan (of in!) het plafond. U kunt 1 ruimte voorzien van airco, een aantal ruimten of uw gehele woning. Voor uw slaapkamer heeft u bij ons al een complete airconditioning vanaf €  987,- exclusief BTW.

Airco voor uw bedrijf en kantoor

Een comfortabele temperatuur verhoogt de productiviteit en stimuleert de creativiteit. Met een goede airconditioning is dit op een duurzame manier eenvoudig te realiseren. Zo wordt het mogelijk om het klimaat in elke ruimte apart te regelen. Een aangenaam werkklimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich prettig en fit bij voelt. De keuze uit airco systemen is zeer groot. U kunt kiezen uit systemen die alleen koelen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Ze zijn nauwelijks hoorbaar en bijzonder zuinig met energie. Systemen met warmtepomp maken cv-verwarming overbodig en zorgen zo voor lagere stookkosten.

Airco voor uw winkel of restaurant

Dineren in een bedompt restaurant? Boodschappen doen in een te warme winkel? Overnachten in een benauwde hotelkamer? Airconditioning is een onmisbaar onderdeel van de gastvrijheid die u uw klanten wilt bieden. Een aangenaam klimaat  in de zaak – koel in de zomer, behaaglijk in de winter, altijd frisse lucht – is net zo belangrijk als goed personeel, een aansprekend assortiment of een geslaagde menukaart. Met airco realiseert u in elk seizoen het klimaat waarin uw klanten zich het prettigst voelen. En als uw klanten zich prettig voelen, blijven ze langer, kopen ze meer en komen graag nog eens terug. Moderne airco-systemen zijn compact, fraai van design en fluisterstil. Er zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit alleen koelende systemen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Er zijn modellen voor aan de wand, op de vloer en aan het plafond. Inbouwmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond. En in combinatie met een warmtepomp luchtgordijn houdt u de warmte of koude binnen en tocht buiten.

Deurloo voor airco

Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden.  Voor ieder budget en voor iedere situatie kunnen wij voor u de meest optimale aanbieding doen. Voor jarenlang plezier en met uitgebreide garantie.

Ik ontvang graag een airco-aanbieding!

Over de schrijver
De redactie van Deurloo BV houdt de ontwikkelingen binnen de installatietechniek, energietechniek bij. Publicaties op de site en de socials.