Page content

Service en onderhoud

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een uitgevallen groep in de meterkast of de cv-ketel die kuren heeft. We staan paraat om het op te lossen.

Goed en deskundig onderhoud is noodzakelijk voor een betrouwbare en energiezuinige werking van verwarming-, ventilatie en airconditioning apparatuur. Ook elektrotechnische installaties controleren en inspecteren wij om een veilige werking te garanderen. Voor bedrijven en particulieren bieden wij op maat service- en onderhoudscontracten aan. Van cv-ketels in woningen tot grote warmtecentrales in kantoren en zorgcentra. Wilt u zekerheid van een snelle en betrouwbare service. Sluit een service en onderhoudscontract bij ons af en u hoeft zich over uw installaties geen zorgen meer te maken.

Onze visie op service en onderhoud

Installaties hebben als doel condities te scheppen die ervoor zorgen dat gebouwen en de daarin ondergebrachte ruimten gebruikt kunnen worden. Gebruikt om te wonen, te werken, te recreëren en te bewaren. Gebruikt voor het primaire proces waarmee onze opdrachtgevers geld verdienen, of om  maatschappelijk toegevoegde waarde te creëren voor de samenleving als geheel. Deskundig onderhoud is een belangrijk onderdeel voor het in stand houden van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, met als resultaat een minimaal te behalen aantal ongestoorde draaiuren voor de klimaatinstallaties en een gegarandeerde werking van veiligheidsinstallaties als dat nodig is. En mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan is een serviceorganisatie met kennis van zaken, die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar paraat staat en binnen de kortst mogelijke tijd problemen oplost, een geruststellende gedachte.

Vraag een service en onderhoudsabonnement aan!