Ecoforest Warmtepompen

Superzuinig verwarmen met een warmtepomp die warmte uit de bodem of lucht gebruikt om uw woning of bedrijf te verwarmen. Volledig duurzaam, zonder gebruik van fossiele brandstof. Met vloer- of wandverwarming profiteert u van het gigantische rendement en in combinatie met een zonnestroominstallatie is een energie nul woning dichter bij dan u denkt.

Deurloo voor warmtepompen

Als officieel dealer en servicepunt van Ecoforest warmtepompen en houtpelletkachels bieden we een range hoogwaardige producten aan met het hoogste rendement op de Nederlandse markt. Eenvoudig te realiseren en zorgeloos in gebruik, ook in bestaande situaties. En naast verwarming is ook koeling een mogelijkheid. Gebruikt de warmtepomp de aarde als bron, dan kan dit zelfs met maar een heel klein beetje energieverbruik! Ons eigen bedrijfspand in Schuddebeurs wordt verwarmd met Ecoforest warmtepompen, terwijl de Zon Energie Centrale Schuddebeurs zorgt voor de stroom. Hieronder de Ecoforest warmtepompen op een rij, met als laatste de EcoGeo Solar. Een met recht unieke energiecentrale voor bij u thuis.

Solo Geothermie

De warmtepomp die zijn warmte uit de grond haalt. Met behulp van een verticale of horizontale grondwarmtewisselaar wordt warmte uit de grond gehaald en gebruikt voor verwarming. Met geïntegreerde passieve koeling en invertertechnologie van Copeland die zorgt voor het hoge rendement en rustige werking.

Combi Geothermie

De “aard”warmtepomp gecombineerd met een warm water reservoir van 170 liter. Met deze warmtepomp kan ook zeer energiezuinig warm tapwater geproduceerd worden voor een heerlijk bad of een lekkere douche.

De Solo en Combi Aerothermie

De warmtepomp voor verwarming en/of warm water die zijn warmte uit de buitenlucht haalt. In plaats van een aardwarmtewisselaar wordt een luchtwarmtewisselaar toegepast die buiten geplaatst wordt. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze warmte voor uw verwarming. Energietechnisch is het iets minder gunstig dan een aardwarmtewisselaar omdat de buitenluchttemperatuur, vooral tijdens het stookseizoen, lager ligt dan de grondtemperatuur. Daardoor ligt het rendement iets lager dan bij toepassing van aardwarmte. Uw bespaard echter wel de investering in de aardwarmtewisselaar en soms is het ook niet mogelijk om aardwarmte toe te passen. Deze lucht warmtepompen zijn dan een uitstekend alternatief.

EcoGEO Solar

Een unieke energie centrale voor uw woning. Met een 6 Ampere aansluiting op het openbare net, directe aansluiting van zonnepanelen, een warmtepomp voor verwarming, accu’s voor opslag van zonnestroom en een mogelijkheid om uw elektrische auto aan te sluiten voor opladen en opslag van elektrische energie. Dit alles geïntegreerd in 1 apparaat.