Laadoplossingen van Deurloo Installaties

Als elektrotechnisch installateur zijn we vanaf het begin betrokken bij elektrisch rijden en de daarvoor benodigde laadoplossingen. Om veilig en snel elektrische auto’s, plug-in hybrides, elektrische fietsen- en scooters op te laden is het verstandig om daarvoor speciale laadpunten toe te passen die op een verantwoorde en veilige manier zijn aangesloten op uw elektrotechnische installatie. We rijden zelf al jaren elektrisch en weten alle ins- en outs van elektrisch laden. Wat is het meest geschikte laadpunt voor uw elektrische auto? Hoe snel kan ik laden met welke laadoplossing? Kan ik mijn laadpunt ook als openbare lader vrijgeven? Hoe kan ik de kosten voor de elektriciteit verrekenen met mijn bedrijf of werkgever? Op al deze antwoorden heeft u bij ons snel antwoord en kunt u rekenen op deskundig advies.

Welke laadoplossingen bieden wij?

Wij zijn dealer van de volgende merken laadstations:

 • Alfen
 • New Motion
 • EV Box
 • Ecotap

New Motion

New Motion heeft voor thuis de Home Standard 1-fase 3,7 kW, de Home Fast en de Home Advanced 3-fase tot 22 kW laadstations beschikbaar. Voor bedrijven zijn er de Business Pro en de Business Lite. De Business edities zijn vooral bedoeld voor toepassing van meerdere laadpalen op 1 terrein. Dynamic Load Balancing is daarbij gemakkelijk in te passen. De laadstations van New Motion kunnen op de wand, maar ook op een paal gemonteerd worden en ze zijn leverbaar met een vaste kabel van 5 of 8 meter of met enkel de socket.

Alfen

Alfen levert de ICU Eve Mini, de ICU Eve en de ICU Twin. De ICU Compact Mini is de meest eenvoudige “no nonsense” lader en ideaal voor thuis. Met een vaste kabel en ‘Plug & Charge’ werking is dit laadpunt super gebruiksvriendelijk. De ideale thuislader voor de elektrische rijder die gewoon wil inpluggen en laden.

EV-Box

EV-box levert een volledig assortiment laadstations en laadoplossingen, wandmodellen, paalmodelen, laadzuilen in diversen vermogens, met of zonder vaste kabel en in diverse kleuren

De meerwaarde van Installatiebedrijf Deurloo BV

De bovenstaande merken hebben wij bewust in ons assortiment opgenomen. Zij vullen elkaar qua programma aan. Zo kunnen we voor iedere situatie en aan de hand van uw wensen de beste laadoplossing leveren. Ook de montage en het aansluiten van de laadstations kunt u aan ons overlaten. Als gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf weten wij precies waaraan de installatie en montage moet voldoen en hoe dit op de economisch voordeligste manier uitgevoerd kan worden.

Prijzen van de laadoplossingen

De mini compact met 4 meter vaste laadkabel en type 1 of 2 stekker, laadvermogen 3,7 kW, voorzien van kWh meter voor handmatige verrekening, Plug & Charge: laden starten door de stekker in te steken, geschikt voor alle elektrische auto’s.

De New Motion Home Standard verkrijgbaar vanaf € 722,-

Schitterend vormgegeven laadpunt met intelligente mogelijkheden. Volledig voorbereid om op afstand te beheren en automatisch verrekening van de kosten mogelijk te maken. U kunt uw laadpunt exploiteren of juist de toegang beperken. Inzien, administreren en automatisch vergoeden. Om deze mogelijkheden te benutten kunt u, tegen geringe kosten, een abonnement afsluiten.

Prijzen exclusief BTW

Installatiekosten laadpunten

Installatiepakket A (1 fase): € 697,- exclusief BTW 
Installatiepakket B (3 fase):  € 797,- exclusief BTW

Deze pakketten bestaan uit:

 • uitbreiden van de bestaande elektrotechnische verdeler in de meterkast met een 1 of 3 fase aardlekautomaat;
 • aanleg van de voedingskabel met een maximale lengte van 10 meter;
 • montage en aansluiten van het laadpunt;
 • in bedrijf stellen van het laadpunt;
 • zonder graaf- en straatwerkzaamheden.
Installatiepakket C (1 fase met graaf en straatwerk): € 897,- exclusief BTW 

Installatiepakket D (3 fase met graaf en straatwerk): € 997,- exclusief BTW

Deze pakketten bestaan uit:

 • uitbreiden van de bestaande elektrotechnische verdeler in de meterkast met een 1 of 3 fase aardlekautomaat;
 • aanleg van de voedingskabel met een maximale lengte van 10 meter;
 • montage en aansluiten van het laadpunt;
 • in bedrijf stellen van het laadpunt;
 • inclusief 6 meter graaf- en straatwerkzaamheden.