Installatiemonteur W

We zijn op zoek naar Monteurs en Servicemonteurs met leermeester capaciteiten. Ben je ge├»nteresseerd in techniek en vindt je het leuk om leerlingen het vak te leren? Je kan bij ons, samen met je collega's de energie- en installatie-ambities van Nederland waar maken! 

Herken je jezelf?

Je hebt ervaring als installatiemonteur

Je kan goed overweg met opdrachtgevers

Je houd van strakke en nette montage

Je weet hoe installaties werken

Hebt leermeester capaciteiten

en vindt het leuk om leerlingen het vak te leren.

Over Installatiebedrijf Deurloo

Installatiebedrijf Deurloo BV is een samenwerkingsverband van vakmensen met als doel zo effici├źnt mogelijk realiseren en in stand houden van energiebesparende en duurzame installatietechniek. Verwarming, ventilatie, sanitaire installatie en elektrotechniek integreren we op een slimme manier, zodat ze op een veilige en comfortabele manier gebruikt kunnen worden. We doen dit in vele soorten gebouwen, van woningen tot bedrijven, van industrie tot zorg en van kaakchirurgie praktijken tot kerken. Vanuit Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland bedienen we de installatiemarkt in geheel Zuid West Nederland en voor een aantal opdrachtgevers zijn we landelijk actief. 

Wat ga je doen als installatiemonteur?

Je werkt zelfstandig, alleen of in samenwerking met collega's. Je geeft tijdens de werkzaamheden leiding aan assistent- of aankomend monteurs en zorgt ook dat zij leren van jouw ervaring. Je monteert verwarmings- en sanitaire installaties en ook eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden ga je niet uit de weg. Je maakt complete projecten van klein tot groot. Dit kunnen werkzaamheden zijn om woningen energieneutraal te maken, zoals het monteren van warmtepompen en lage temperatuur verwarmingssystemen, maar ook nieuwbouw of renovatie van complete gebouwen. Je werkzaamheden zijn divers en je zal binnen ons bedrijf met veel facetten van het vakgebied in aanraking komen. Van riolering, drinkwaterinstallaties en sanitair tot moderne en energiezuinige verwarmings- en ventilatiesystemen. Uiteraard kun je je verder ontwikkelen in je vakgebied door het volgen van cursussen en opleidingen.

Laat van je horen!

Stuur je motivatiebrief naar: werkenbij@deurlooinstallaties.nl, ter attentie van Martijn Deurloo