De Round Connected van Honeywell

De bekende ronde thermostaat van Honeywell is nu ook in een slimme versie beschikbaar: de Round Connected. Wat maakt deze thermostaat zo bijzonder? Is het het tijdloze ronde ontwerp? De makkelijke bediening van de thermostaat zelf? De extra functionaliteit die je met behulp van een app op je smartphone kunt bedienen of de slimme automatische functies om extra energie te besparen?

Round Connected: combinatie van eenvoud en innovatie

Het antwoord is de combinatie van eenvoud en innovatie. Eenvoud omdat de thermostaat in huis gewoon te bedienen is door de grote draaiknop en innovatie doordat de werking van de thermostaat uitgebreid kan worden met alle mogelijkheden waarvoor je in het verleden zo’n ingewikkelde klokthermostaat nodig had.  Met de Total Comfort App op je smartphone heb je de  volgende uitgebreide mogelijkheden tot je beschikking:

• zien en instellen van de ruimtetemperatuur;
• instellen van een tijdprogramma;
• uitschakelen van de verwarming;
• 5-daagse weersvoorspelling;
• energiebesparingsfunctie;
• automatisch hoger, lager instellen of uitschakelen van de verwarming op basis van aanwezigheid;
• zelf tijdelijk de instellingen aanpassen.

Wooncomfort en gebruiksgemak

Zo kun je tegen minimale kosten je wooncomfort en het  gebruiksgemak van je verwarmingsinstallatie flink verhogen. Ideaal als je niet altijd op dezelfde tijdstippen thuis bent. Voor in een vakantiewoning of thuis bij je ouders die op senior leeftijd zijn, nog prima zelfstandig kunnen wonen, maar de makkelijke bediening van de thermostaat zeer weten te waarderen, terwijl je zelf via de app een oogje in het zeil houdt. We hebben nu een aantal Round Connected thermostaten gemonteerd en de ervaringen zijn positief. Eenvoud en innovatie is zeker een gouden combinatie!

https://youtu.be/01bmTBzf-Sc

Over de schrijver
De redactie van Deurloo BV houdt de ontwikkelingen binnen de installatietechniek, energietechniek bij. Publicaties op de site en de socials.