Servicemonteurs gezocht

Zorg jij dat onze installaties blijven werken? 

We zijn op zoek naar Monteurs en Servicemonteurs met leermeester capaciteiten. Ben je ge├»nteresseerd in techniek en vindt je het leuk om leerlingen het vak te leren? Je kan bij ons, samen met je collega's de energie- en installatie-ambities van Nederland waar maken! 

Herken je jezelf?

Je hebt ervaring in het installatievak

Je kan goed overweg met opdrachtgevers

Je doorziet de werking van hvac installaties

elektrotechniek heeft voor jouw geen geheimen

Hebt leermeester capaciteiten

This area can be filled with content!

en vindt het leuk om leerlingen het installatievak te leren

This area can be filled with content!

Over Installatiebedrijf Deurloo

Installatiebedrijf Deurloo BV is een samenwerkingsverband van vakmensen met als doel zo effici├źnt mogelijk realiseren en in stand houden van energiebesparende en duurzame installatietechniek. Verwarming, ventilatie, sanitaire installatie en elektrotechniek integreren we op een slimme manier, zodat ze op een veilige en comfortabele manier gebruikt kunnen worden. We doen dit in vele soorten gebouwen, van woningen tot bedrijven, van industrie tot zorg en van zorginstellingen tot kerken. Vanuit Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland bedienen we de installatiemarkt in geheel Zuid West Nederland en voor een aantal opdrachtgevers zijn we landelijk actief. 

Wat ga je doen als servicemonteur installaties?

Je werkt zelfstandig, alleen of in samenwerking met collega's. Je geeft tijdens de werkzaamheden leiding aan assistent- of aankomend servicemonteurs en zorgt ook dat zij leren van jouw ervaring. Je onderhoud, repareert en lost storingen op aan verwarmings- koel- en sanitaire installaties. Ook elektrotechnische werkzaamheden ga je niet uit de weg. Je doet dit voor allerlei soorten installaties van klein tot groot. Je onderhoud en repareert bijvoorbeeld cv-ketels, luchtbehandelingskasten, warmtepompen, koelmachines en waterontharders, maar speelt ook een rol tijdens de montage. Je werkzaamheden zijn divers en je zal binnen ons bedrijf met veel facetten van het vakgebied in aanraking komen. Van riolering, drinkwaterinstallaties en sanitair tot moderne en energiezuinige verwarmings-, ventilatie en koelsystemen. Uiteraard moet je je verder ontwikkelen en blijven ontwikkelen in je vakgebied door het volgen van cursussen en opleidingen.

Laat van je horen!

Stuur je motivatiebrief naar: werkenbij@deurlooinstallaties.nl, ter attentie van Martijn Deurloo