Zonnepanelen van LG bij Deurloo Installaties

LG zonnepanelen, het verschil zit hem in de details. De zonnepanelen van LG zijn van uitzonderlijke klasse. Het rendement van de LG zonnepanelen is fenomenaal, daar komt geen enkele andere fabrikant bij in de buurt. De afwerking van de LG zonnepanelen is zeer goed en zorgt voor duurzaamheid met hoofdletter D. Daarnaast is LG één van de grootste elektronica fabrikanten ter wereld met jarenlange ervaring op het gebied van zon technologie. We hebben dan ook niet voor niets LG ons nummer 1 merk voor zonnepanelen gemaakt. De 3 series: MonoX, MonoX Black & MonoX Neon zijn breed inzetbaar en zijn pareltjes om te zien.

LG Solar

We kennen LG als wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG is al decennia lang een vertrouwd merk met een uitstekende reputatie. Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn waarden welke LG en ook wij hoog in het vaandel hebben staan . Dit geldt eveneens voor de LG zonnepanelen. Onder de naam LG Solar brengt LG zonnepanelen op de markt waaraan baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en ontwikkeling aan ten grondslag liggen. LG is daarom niet voor niets de koploper op het gebied van duurzame energie.

Breed inzetbare reeks zonnepanelen

Met de MonoX, de MonoX Neon en de MonoX Black heeft LG de meest breed inzetbare range zonnepanelen op de markt verkrijgbaar. De MonoX NeoN is bijvoorbeeld op dit moment te krijgen met een maximaal vermogen van 300 Wattpiek en dat in de modulemaat van 1640 x 1000 x 40 mm! De MonoX zonnepanelen zijn verkrijgbaar in modules van 250, 255, 260 en 265 Wattpiek. De MonoX black tot slot is verkrijgbaar in een 275, en 300 Wp versie. De MonoX black is een geheel zwart zonnepaneel en daardoor een pareltje om te zien.

Voordelen LG zonnepanelen

Alle LG zonnepaneel modules worden in de verschillende productstadia aan de hand van elektroluminescentie-inspectie gestest, ze  zijn licht en robuust met een gewicht van slechts 16,8 kg per zonnepaneel en daardoor handig te installeren. Dat scheelt weer montage uren, zodat u nog meer stroom voor uw geld krijgt.  LG levert alleen zonnepanelen met positieve vermogenstoleranties. Dit betekent dat een zonnepaneel waarop staat dat  deze een  vermogen heeft van 265 Wattpiek, dit het minimale vermogen is. Het kan altijd 3% meer zijn! Bijna alle andere fabrikanten van zonnepanelen geven een +/- tolerantie op wat betekent dat het vermogen ook minder kan zijn. Voor de garanties op de LG zonnepanelen geldt: 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie van 80,2 %.

www.deurloovoordezon.nl

Op www.deurloovoordezon.nl vindt u meer informatie over de LG zonnepanelen en onze overige zonnestroom producten. Ook onze scherp geprijsde complete pakketten met zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal  vindt u daar terug. Uiteraard kunt u ook een complete offerte aanvragen inclusief montage, uitbreiding van de meterkast en eventuele extra’s.  Ga naar www.deurloovoordezon.nl voor meer info.

Over de schrijver
De redactie van Deurloo BV houdt de ontwikkelingen binnen de installatietechniek, energietechniek bij. Publicaties op de site en de socials.