EasyControl voor warmtepompen

EasyControl, de slimme thermostaat van Nefit Bosch, is vanaf nu ook toe te passen voor Nefit Bosch luchtwarmtepompen. Zowel Nefit EnviLine, als Bosch Compress 3400i luchtwarmtepompen - hybride en all-electric - kunnen nu met EasyControl worden aangestuurd. Elke met het internet verbonden EasyControl is hiervoor met een automatische update (firmware versie 4.2, app versie 4.2.2) geschikt gemaakt.

Voordelen warmtepomp met EasyControl

  • Via de app kun je je warmtepomp eenvoudig op afstand bedienen
  • Via de app kun je voor elk vertek afzonderlijk de temperatuur regelen. Hiervoor heb je ook de slimme radiatorkranen van Bosch nodig.
  • In de app zie je het stroomverbruik van je warmtepomp en kun je verschillende jaren vergelijken
  • In de app kun je super eenvoudig een klokprogramma instellen voor de warmtepomp
  • Via de app ontvang je direct bericht bij een storing
  • Via EasyControl kan je installateur je warmtepomp en de prestaties op afstand monitoren

Nog een voordeel van EasyControl: als er nieuwe mogelijkheden bij komen, krijgt je EasyControl thermostaat een automatische update, zodat je er direct van profiteert.

Koelfunctie - zomer 2023

Voor de zomer staat een update gepland waarin de koelfunctionaliteit voor warmtepompen met vloerverwarming wordt toegevoegd. Voor een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door.

Over de schrijver
De redactie van Deurloo BV houdt de ontwikkelingen binnen de installatietechniek, energietechniek bij. Publicaties op de site en de socials.